Enorme collectie van eBooks

03/03/2012 13:18

Als je op zoek bent naar gratis te downloaden ebooks surf dan naar Bookboon.com. Op deze website kun je ruim 1000 gratis pdf ebooks uit meer dan 50 categorieën en in 7 talen downloaden. Alle ebooks zijn verkrijgbaar in PDF's waardoor ze gemakkelijk te lezen zijn op je computer of ereader. Als je wilt kun je zelfs de ebooks uitprinten op papier. Hun collectie bestaat uit studieboeken, managementboeken en reisgidsen. Wekelijks worden nieuwe ebooks gepubliceerd.
Op Bookboon kun je zoeken en gratis ebooks downloaden in categorieën, zoals boekhouding, civiele techniek en programmeren. Echter, ook ebooks over bijvoorbeeld MS Office-programma's, persoonlijke ontwikkeling en carrière worden aangeboden. Bezoek hun reis-sectie om inspiratie te vinden voor je volgende vakantie. Wil je naar Parijs, New York of Beijing?
Alle e-books gepubliceerd door Bookboon zijn speciaal geschreven voor de uitgever. De auteurs van de studieboeken zijn professoren van universiteiten in zowel Europa als de Verenigde Staten. De managementboeken zijn geschreven door experts van een bepaald vakgebied. Bijvoorbeeld sales of marketing. De e-books zijn gratis beschikbaar als gevolg van een klein aantal advertenties in de e-books.