Oppdatert Gratis ebøker

03/03/2012 13:08

På Bookboon.com kan studenter laste ned lærebøker helt gratis uten noen betingelser. Faktisk er det helt umulig å registrere seg eller bruke en eneste krone på Bookboon.com. Kan dette være sant, spør du deg. Og ja, det er det. Det internasjonale forlagshuset Bookboon.com tilbyr akademiske lærebøker skrevet av ledende akademikere, gratis. Alle bøkene kan lastes ned i PDF-format fra nettsiden Bookboon.com. 

Det finnes flere nettsider som tilbyr såkalte ”online gratis ebøker”, men ofte kreves det betaling for faktisk å kunne laste ned eller printe bøkene. Konseptet omtales ofte ”Online Textbooks 2.0”. Og så har du Bookboon.com. De tilbyr nedlastbare lærebøker 100 % gratis. Det kreves ingen betaling, ingen registrering, og det er heller ingen hemmelige betingelser. Konseptet kalles ”Online Textbooks 3.0”.

Nedlastning av bøker fra Bookboon.com er gratis, enkelt og det fungerer hver gang.

Det digitale formatet gjør at bøkene som tilbys på Bookboon.com til en hver tid er oppdaterte, ettersom det er betydelig mye enklere å oppdatere en digital lærebok, enn bøker i tradisjonelt format. Alle bøkene er skrevet av ledende universitets professorer.