Unik site for at downloade gratis e-bøger...

03/03/2012 13:12

Bookboon.com studerende kan downloade e-bøger gratis uden betingelser. Faktisk er det umuligt at registrere eller bruge en enkelt krone på Bookboon.com. Kan dette være sandt, du spørger dig selv. Og ja, det er det. Den internationale forlag Bookboon.com tilbyder akademiske lærebøker skrevet af førende akademikere, gratis. Alle bøger kan downloades i PDF-format fra hjemmesiden Bookboon.com.

Der er flere websteder, der tilbyder såkaldte "online gratis eBøger", men ofte kræver en betaling faktisk være i stand til at downloade eller udskrive bøgerne. Begrebet betegnes ofte "online lærebøker 2,0". Og Bookboon.com. De tilbyder downloades bøger 100% gratis. Det kræver ingen betaling, ingen registrering, og der er heller ingen hemmelige forhold. Konceptet kaldes "Online Lærebøger 3.0."
Downloads af
bøger fra Bookboon.com er gratis, nemt og det virker hver gang.

Den digitale format gør bøgerne, der tilbydes på Bookboon.com på alle tidspunkter til dato, da det er betydeligt nemmere at opdatere en digital lærebog, end bøger i det traditionelle format. Alle bøgerne er skrevet af førende universitets professorer.